fbpx

Kakor (Cookies)

Vår webbplats använder kakor. En kaka (cookie) är en liten textfil som sparas i din dator. Kakor används bland annat till för att kunna samla in besöksstatistik och analysera vad som behöver ändras på hemsidan.

Det finns olika typer av kakor och vi använder oss av två olika:

– Sessionskakor: En sessionskaka sparas bara temporärt under ditt besök på webbplatsen och används till exempel för att hålla reda på om du är inloggad eller inte.

– Permanenta kakor: Permanenta kakor sparas i en fil på din dator under en begränsad tid. De används för att förbättra din upplevelse som återkommande besökare av vår webbplats. Vissa permanenta kakor är så kallade tredjepartskakor, kakor som sätts av tredje part.

Neka kakor

Du kan göra inställningar i din webbläsares säkerhetsinställningar så att den automatiskt nekar kakor. Du kan också radera tidigare lagrade kakor. Läs mer på din webbläsares hjälpsidor för att ta reda på hur du gör.

Vår webbplats fungerar om du nekar persistenta kakor och tredjepartskakor, men om du nekar sessionskakor kan vi inte garantera att webbplatsen fungerar.

Mer information om kakor

Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens hemsida.

sv_SESwedish