Välkommen till oss på Online Cakes

Vi är ett litet konditori på landet utanför Jönköping. Här bakas allt med kärlek och bra råvaror, kvalite är viktigt för oss. Det finns ingen försäljning i anslutning till våra lokaler utan alla beställningar körs in till våra utlämningsställen i Jönköpings kommun. En del av vårat utbud skickas även till resterande Sverige med paketombud.

 

 

Alla våra betalningar går säkert genom Payson och du kan välja mellan olika betalningsalternativ. Välj mellan faktura, delbetalning, kort eller internetbank.

Vårat lokala utbud i Jönköpings kommun
I vårat konditori bakas allt ifrån klassiska tårtor som prinsess och hallontårta till specialbeställningar för bröllop och andra tillfällen. Under kategorin Vårt lokala utbud i Jönköpings kommun hittar du hela vårat standard sortiment, är det något du önskar beställa som ej finns med kan du alltid skicka in en förfrågan till oss.
På alla beställningar under 150 kr debiteras en leveransavgift på 20 kr.

Våra utlämningsställen:
Direkten Tobakshörnan, Östra storg. 109c Jönköping

När din beställning finns klar att hämta på ditt utlämningsställe, skickas ett sms till telefonnumret som angavs vid beställningen med en kod som uppges vid uthämtningen.

Övriga Sverige, paketleverans
Under denna kategorin hittar du hela vårat sortiment som vi skickar med paket inom hela Sverige. Vi skickar våra paket med DHL till ditt närmaste servicepoint. Alla leveranser har en dags handläggningstid och skickas iväg från oss snabbast dagen efter. När paketet har skickats ifrån oss levereras det till ditt servicepoint på 1-3 dagar. Ett specifikt leveransdatum kan inte väljas då vi inte vet specifikt när paketet kommer fram, men här kan du välja vilket datum du vill att varorna ska skickas ifrån oss (ej helger och röda dagar). Vill du ha din beställning så fort som möjligt lämnar du datumfältet i kassan tom. Leveranskostnaden är 59 kr inom Sverige.
Vi utvecklar och breddar hela tiden vårat skickbara sortiment och inom kort kommer fler spännande tårtor och andra bakverk.

Avboka
Avbokning av beställning på standard sortimentet på hemsidan görs senast en dag innan bestämd leveransdag, på specialbeställningar görs avbokning senast två dagar innan bestämd leveransdag (gäller ej tårtor).

Avbokning av specialbeställda tårtor görs senast en vecka innan bestämd leveransdag, görs avbokning efter det tar vi betalt för dekorationer och dyligt som vi har börjat tillverka.

Avbokning av bröllopstårtor görs senast tre veckor innan bestämd leveransdag, görs avbokningar efter det tar vi betalt för dekorationer och dyligt som vi har börjat tillverka.

Beställ snabbt och enkelt via webbutiken

Snabba leveranser

Flera olika betalningslösningar genom Payson